Schoenen met hoge hakken – De feel good-factor voor een vrouw

Black patent pumps 13 cm SEDUCE-432 ankle strap pumps with high heels

Laten we eerlijk zijn! Schoenen met hoge hakken voor dames zijn hot, sexy en ronduit glamoureus.

Oke oke. We weten allemaal hoe slecht hoge hakken zijn voor de houding, hoe we onze enkels erbarmelijk kunnen verdraaien terwijl we erop wankelen of hoe erg het onze ruggengraat kan aantasten; maar als het erop aankomt, een paar hoge hakken dragen voor een speciale gelegenheid, kan het ons dan visit https://www.heels-high.nl echt schelen wat de doemdenkers blijven herhalen over de slechte effecten op ons lichaam?! De meesten van ons doen dat niet, voor dat incidentele uitje van waanzin van wankelen op 5-inch hakken wanneer we ons oh, zo speciaal voelen. Door ze te dragen kunnen zelfs gewone mensen zoals wij zich een diva voelen! En voor de Carping Cassandra’s zou het advies zijn om schoenen met hoge hakken een keer te passen en de transformatie te ervaren!

Schoenen met hoge hakken zijn stemmingsverbeteraars. Welke vrouwen onder ons zullen niet waarderen hoe het ons lichaam verlengt, onze benen tot in het oneindige strekt en ons die uiterst zelfverzekerde manier van lopen geeft (oefenen, oefenen, oefenen!)? We zijn niet allemaal gezegend met welgevormde benen en als schoenen met hoge hakken ons de kans geven om onze toevlucht te nemen tot bedrog om de illusie van slankere en beter gevormde benen te creëren, waarom zouden we het dan missen? Zelfs supermodellen hebben immers hulp nodig!

Korte kuiten zien er plotseling langer, slanker en gemener uit als ze hoge hakken dragen. De positie van de derrière en de borst veranderen, wat een meer sensuele houding en een gracieuzere stap geeft. Op kleine vrouwen hoeft niet te worden neergekeken door lange, statige vrouwen; het dragen van een paar stiletto’s met hoge hakken zal de truc zijn om ze op hetzelfde niveau te brengen. Ze hoeven er ook niet uit te zien als dwergen naast hun lange (als) partners.

Kun je je een zonnige zomerdag voorstellen zonder een flirterige zomerjurk? En wat past er beter bij de jurk dan een paar sandalen met hoge hakken en bandjes? Of je nu aan het loungen bent op een jacht (zucht!) of een chique lunch bijwoont, je schoenen met hoge hakken zijn onmisbare accessoires. Zelfs als je gewoon een broodje pakt tijdens de kantoorpauze, zal het dragen van schoenen met hoge hakken naar je werk af en toe een zeker tegengif zijn voor al het saaie werk op kantoor, tenzij je natuurlijk rechtstreeks uit de film ‘The Devil Wears Prada’ komt ! Je kantooruniform bestaat misschien uit kokerrokken of -broeken en als je die combineert met hoge hakken, krijg je een air van autoriteit, zelfs als je niet de baas bent! En als jij de baas bent, des te beter; de kracht van vrouwelijke autoriteit is nog nooit zo duidelijk als bij het rondklakken in powerpakken en hoge hakken en feministen kunnen gewoon woedend zijn!

Direct vanuit kantoor naar een feestje en geen tijd om je om te kleden; geen zorgen, stop je high heels ‘s morgens in je tas, trek ze ‘s avonds aan en whoa, je bent klaar om te rocken! Schoenen met hoge hakken kunnen de saaiste outfits veranderen in iets persoonlijks. Er hangt een aura rond hoge hakken en geen enkele sombere profetieën over een gedoemde gezondheid zullen dat van hen wegnemen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe die Latino sirenes zo gracieus kunnen bewegen bij het uitvoeren van die sensuele danspasjes? Behalve dat ze vlotvoetige en van nature gracieuze dansers zijn, dragen hun schoenen met hoge hakken zeker bij aan de wellust van hun dansbewegingen. Maar als je in die richting denkt, oefen dan eerst echt met de schoenen aan voordat je de dansvloer opgaat.

Deze geweldige schoenen met hoge hakken zijn niet uitgevonden om te verbergen, maar om mee te pronken, aangezien hun enige doel is om vrouwen een goed gevoel over zichzelf te geven!