Hoe u de juiste webontwerper voor uw kleine selecteert

Toen ik tien jaar geleden studeerde om op een leraar te lijken, werd dit soort verhaal een media-razernij over een opdracht die mijn carrièrekeuze veranderde. Lesgeven was duidelijk wat ik wilde doen en blijft iets waar ik heel enthousiast over ben. Ik wist echter niet dat een Engelse les mij op het spoor zou zetten om een online ontwikkelaar te worden.

Firebug the.9.1 – Firebug kan worden website laten maken geïntegreerd met Firefox, zodat u een groot aantal ontwikkelhulpmiddelen binnen handbereik hebt als u bladert. Absoluut bewerken, debuggen en monitoren van CSS, HTML en JavaScript live elk type webpagina. Het lijkt op de ingebouwde Web Console en Page Inspecter, maar dan met meer faciliteiten. Sommige ontwikkelaars zullen debatteren over wat beter is: WDT of Firebug. Uit mijn ervaring is WDT iets geschikter voor front-endontwerpers die zich bezighouden met CSS-codering en Firebug is beter voor JavaScript/AJAX-foutopsporing en webontwikkeling. Ik geloof dat ze allebei gebruikt worden.

Je zou de zaken moeten actualiseren. Eerst moet u in het budget kijken en de juiste webhost voor een persoon kiezen. Deze webhost is een hulpmiddel om te kunnen beschikken over een site die uw computeropslag kan verzorgen, samen met zaken als uploaden en opslag proberen te behouden. Deze hostsite zal zeer nuttig zijn als u de beste stappen voor dat webontwerp krijgt, en zeker ook de complexiteit van de moeilijkheidsgraad.

Uiteraard kunt u zoveel technische termen gebruiken als markt of onderwerp. op uw internetontwikkelingsartikelen, dat wil zeggen dat als u weet dat uw lezers collega-sjabloonontwerpers zullen zijn. Omdat mensen die met mensen geassocieerd worden, anders gemakkelijk door het hele jargon zullen drijven, omdat ze niet precies weten wat je zegt. Uw beoogde boodschap gaat verloren en uw artikelen zullen allemaal een complete verspilling zijn, omdat niemand uw kinderen kan begrijpen.

Wanneer iemand al een domeinnaam heeft gekozen, kunt u deze nu meteen uploaden. Voordat u dat echter moet doen, heeft u een webhost nodig. Dit zal u helpen bij het plaatsen van uw website, zodat deze kan worden gevonden. Wanneer u lid bent geworden van een provider die u een e-mail terugstuurt, moet deze een FTP-diepte bevatten. Dit moet op het adresscherm worden vermeld.

Vuurwants. Dit is met name gemakkelijk de nummer 1 extensie die u met uw Firefox-internetbrowser zou moeten hebben geïnstalleerd. Deze extensie breekt een online pagina af en toont de ‘ingewanden’: de HTML, CSS en in veel gevallen Javascript, en zorgt ervoor dat u snel wijzigingen kunt aanbrengen en de resultaten van de wijzigingen zo snel mogelijk kunt begrijpen.

Er is een beroemde uitspraak: “Degenen die in vredestijd transpireren, verliezen minder bloed in oorlog”. Als uw strategie vanaf dit begin wordt geïmplementeerd, heeft u altijd minder inspanning nodig en kan het rendement omvangrijk zijn.