Goedkope FX Lightsabers – Leer hoe u eenvoudig een Lightsaber voor uzelf kunt maken

Om je echt bij Jedi Knight uit de Star Wars-films te voelen en om geld te besparen, heb je overwogen om een van de Star Wars FX Lightsaber-kits aan te schaffen. Zeker als je op zoek bent naar Goedkope FX Lightsabers dan kun je niet fout gaan met de aanschaf van een van deze kits. Dit is een manier om echt het gevoel te krijgen dat je een echte Jedi Knight bent, want net als zij kun je je eigen ridder bouwen.

Hoewel je het misschien niet in de klik hier films ziet, moet elke echte Jedi-ridder zijn eigen lichtzwaard bouwen. Het is echter enigszins moeilijk om het Adegan-kristal te pakken te krijgen dat je lichtzwaard aandrijft, je zult zeker niet in Wal-Mart kunnen lopen en krijgen wat je nodig hebt. Maar gelukkig voor jou is er een geweldig goedkoop alternatief, namelijk de Star Wars FX Lightsaber-kit.

Er zijn lichtzwaarden beschikbaar die al zijn gebouwd, maar die niet alleen een aardig bedrag kosten, maar die je waarschijnlijk niet het gevoel geven dat je een echte Jedi-ridder bent. Met de kits kun je echter niet alleen een lichtzwaard maken voor veel minder, maar je kunt het ook aanpassen aan jou. Terwijl je de jouwe in elkaar zet, zijn de onderdelen die je gebruikt gebaseerd op wat je daadwerkelijk op het filmscherm zult zien, dus het ziet er net zo geweldig uit als die gebruikt door Darth Vader en Luke Skywalker.

In elke kit om je eigen Star Wars FX Lightsabers te bouwen, vind je dat het een sabeleenheid heeft, een compartiment waarin de batterijen worden vastgehouden om het van stroom te voorzien. Het wordt ook geleverd met 3 metalen pommels samen met 3 plastic handgrepen, 3 plastic schakelaars, 3 bovenste delen gemaakt van plastic en 3 emitterbehuizingen. Tot slot zijn er nog 6 schroeven waarmee je alle genoemde onderdelen met elkaar kunt verbinden. Maar net als bij de andere, duurdere modellen hebben deze kits een aantal geweldige functies en hieronder bekijken we wat deze zijn.

1. Een mes dat op dezelfde manier gloeit en oplicht als in de films. Je moet er echter rekening mee houden dat het licht dat eruit gloeit niet zo helder is als dat in de andere Star Wars FX Lightsabers.

2. Net als bij de duurdere kant-en-klare FX Lightsabers komen deze met authentieke geluidseffecten die digitaal zijn opgenomen uit de films.

3. Net als bij de geconstrueerde modellen van de Lightsabers hebben deze kits vier bewegingssensoren in het gevest die de verschillende geluidseffecten regelen, zoals het omhoog en omlaag gaan, botsen en inactief gezoem dat ze produceren.

4. Het mes is zeer stevig en wordt permanent aan het handvat bevestigd, maar tijdens de montage heeft u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende combinaties. Hierdoor kun je een Lightsaber creëren die echt perfect voor jou is.

5. Ten slotte is het mes driekleurig, zodat je de mogelijkheid hebt om te wisselen tussen een rood, blauw of groen mes. In tegenstelling tot de duurdere modellen kun je met deze kit de vele verschillende personagerollen op je nemen. Dus met de goedkope FX Lightsabers-kits heb je de mogelijkheid om de schurk van de films Darth Vader of de helden zoals Luke Skywalker te spelen. Dus dit is echt het ultieme in alle FX Lightsabers die nu verkrijgbaar zijn.