17 SEO-tips voor gebruik in uw marketingcampagne

Je presenteert vandaag een goede plek, maar het zijn slechts enkele nieuwe sites die worden geopend, en voor je het weet sta je weer aan de onderkant. Als je aandacht besteedt om een ranglijst te krijgen, heb je een kans om dingen die fout gaan op te lossen voordat je ranglijst veel daalt.

Het aanbieden van producten die de systemen omvatten, zijn de komende ‘doorway-pagina’s’. Bij deze ontwerpen wordt vaak geen rekening gehouden met het gemak van uw bezoekers, en zoekmachines zullen uw site verbieden als ze u vandaag betrappen op het gebruik van mensen.

Het is dus rationeel om een afbeelding van alleen een auto motor.gif of auto-reserveonderdelen.jpeg te vermelden dan iets als bfbfjdjdj.gif of 12345.jpeg. Probeer wat is seo niet al te ijverig te zijn door elk van de afbeeldingen car.gif of car-dealers.jpeg te noemen. Het zal worden behandeld als nieuwe wetten over spammen! Gebruik uw gezond verstand en geef afbeeldingen een naam die lijkt op de inhoud ervan, maar in relatie tot al uw zoekwoorden. Nog een feit dat Google Afbeeldingen en soortgelijke zoekmachines de afbeeldingen ook indexeren en in de zoekresultaten impliceren, dus zorg voor een rationele en passende naamgeving en ze zullen positieve resultaten opleveren voor het doel.

Tenzij het heel duidelijk is, moet u zich afvragen wat de details van de garantie zijn. Als het bedrijf er een aanbiedt, inclusief Top 10-plaatsing, laat ze dit dan uitwerken. Welke sleuteltest is inbegrepen? Eén enkele Top negen? Zijn ze van plan een Top 10-ranglijst te behalen op het gebied van natuurlijke resultaten of op basis van pay-per-click? Zijn SEO 10-vermeldingen gekoppeld aan uw website of aan een aanvullende website waar het SEO-bedrijf rekening mee houdt?

En als we het er toch over hebben: het gebruik van trefwoorden is een SEO-nee, laag. Sommige websites nemen gezamenlijk . trefwoord en herhaal dit keer op keer. Je ziet het in de titel, metabeschrijving, overal waar je kijkt. Met deze strategie wordt u verbannen of bestraft. Nogmaals, het is een poging om relevanter over te komen dan het plan in werkelijkheid is. Ik heb gezien dat de tactiek werkt, maar niet voor de lange termijn. Als u goed scoort, voegt u bovendien uw hoofdzoekwoord toe en ziet u plotseling een site waar daar geen zaken te doen zijn. Kom over een paar dagen nog eens terug en zie dat deze webpagina verdwenen is.

Dit is mijn favoriete project van deze hele les. Hiermee kunt u mensen vinden en e-mailen die ten minste de minimale PageRank hebben die u opgeeft. U zult sites vinden die worden bepaald door sites die linken naar uw eigen concurrent, met een andere zoekterm, of vanuit een linkspagina – bijvoorbeeld als uw concurrent een lange linkspagina heeft en u wilt dat deze mensen ook verbinding met u maken .

Het enige dat u misschien wilt onthouden, is dat niets eeuwig duurt – andere sites kiezen er ook voor om hun sites te SEO, ook slechts één. En na verloop van tijd zal dit uw ranking beïnvloeden naarmate meer sites dezelfde SEO-richting inslaan. Dus hoewel u op de korte termijn misschien onder de indruk bent van de gloednieuwe resultaten. Naarmate meer sites SEO krijgen, worden hogere . hebben meestal een schadelijk effect op uw site, omdat er sites zijn die u kunt koppelen aan extra pagina’s met een hogere rangorde die in de zoekmachine worden vermeld.